Ruts städ och omsorg

Ni vet ju att jag sliter en del med min gamla mamma som ringer stup i kvarten och ska ha hjälp med än det ena och än det andra. Hon börjar bli glömsk och så har hon tappat orken och orkar vare sig att städa eller laga mat. Att bli uppringt tio gånger om dagen, minst, gör ju så klart att jag blir stressad. Nu har i alla fall mamma anlitat hemtjänst i Norrköping sedan ett par månader tillbaka och allting har blivit så mycket bättre sedan det här hemstjänstföretaget som heter Ruts städ och omsorg kommit in i bilden.

Jag vet ju så väl att jag på inget sätt är unik, det är många som har en anhörig som inte längre klarar att ta hand om sig själv. Man vill så väl som anhörig men risken finns att man bränner ut sig om man gör alltför stora uppoffringar. Sedan är det ju det att hemtjänst finns av en anledning, och jag skulle vilja säga till er alla som har en anhörig som ni bedömer skulle behöva få hemtjänst i Norrköping att ni i så fall borde höra av er till Ruts städ och omsorg. Det är ett privat bolag som verkligen månar om vårdtagarna, och jag är så tacksam till allt som de gör för min mamma. Ett stort plus i kanten är att det är kontinuitet i personalgruppen. I den kommunala hemtjänsten kan det komma 20-30 personal varje månad, men anlitar man Ruts städ och omsorg är det några få personer som kommer på besök och det är ju så man vill att det ska vara. Jag har ingenting negativt alls att säga om den hemtjänst i Norrköping som förmedlas genom Ruts städ och omsorg så jag vill verkligen rekommendera det här företaget.